maanantai 7. tammikuuta 2013

Tavoite

Maanantaiaamun paino oli 87,5 kg.
Viime viikko oli ihan ok, onneksi se painokin rupesi vihdoin hieman laskemaan :)

Tässä menneen viikon liikkumisia:
ke combat
to fix- perusjumppa
pe pump
la combat
su 1h kävelylenkki

Tässä pohdiskelin, että onkai se jonkinlainen päämäärä painon suhteen tehtävä. Olisi sitten jokin, mitä kohti tavoittelee.

Viime vuoden loppupuoliskolle en itselleni asettanut tavoitetta. Halusin edetä rauhassa, omaan tahtiin. Enkä varsinkaan halunnut, että joudun pettymään itseeni jos en onnistukaan. Mutta onnistuin onneksi aika hyvin!

Tavoitteeni olisikin sitten olla kesällä normaalipainossa, eli noin parikymmentä kiloa tuhottavana. Siinä on kyllä aikamoinen tavoite, kun varmasti tulee ylä- ja alamäkiäkin. En ota tätä mitenkään kuoleman vakavasti, tai laske että paljon pitäisi pudottaa painoa per viikko/kuukausi tms. Hyvällä mallilla olen elämänmuutos-prosessissa ja uskon, että olen myös menossa oikeaan suuntaan.

Energistä viikkoa kaikille lukijoille :)

2 kommenttia:

  1. Mie mietin kanssa, että pitäisi asettaa painon suhteen tavoite, mutten oikein uskalla. Pelottaa ihan törkeästi, jos en saavutakaan sitä. Mutta toisaalta, jos minulla ei ole selkeää tavoitetta, saatan löysäillä paljon helpommin... Onnea pudotuksesta ja energistä viikkoa siullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua nyt enemmän jännittää, että saanko tästä vielä pudotettua painoa ja juuri niin kuin sanoit: ilman tavoitetta saattaisin löysällä enemmän. Ja oikeestaan suurin pelko taitaa olla se, että mulla kävisi kuten kerran aiemmin. Sain painoa pudotettua 17 kg (elin samanverran, kuin tällähetkellä..) ja tavallaan tyydyin siihen. Lopetin kesäloman takia päivittäisen punnitsemisen ja siitä se mopo sitten lähtikin käsistä.. Kaikki kilot tulivat pikkuhiljaa takaisin, kun luovutin. Nyt en anna sen tapahtua. Rohkeasti vain tavoitetta suunnittelemaan! :)

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)