keskiviikko 23. tammikuuta 2013

+600g

Jaahas, eilen tuli sitten +600g.. Ja mitä mä söin?

Aamiaiseksi peruspuuro-setti. Lounaaksi salaattia tonnikalalla ja raejuustolla. Välipalaksi rahkaa ja marjoja. Päivälliseksi vetäsin taas salaattia ja teki kieli ihan törkeesti jotain suolasta, joten laitoin reilun ruokalusikallisen silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja ja neljä artisokan sydäntä joukkoon. Iltapalaksi vielä rasvatonta jugurttia ja mangopaloja. Ja ennen salia vielä proteiinipatukan (95kcal).

Harmittaa kun en ajoissa varannut netistä jumppatunteja joilla normaalisti käyn.. ja nyt ne tietenkin on täynnä. Näin tammikuussa näköjään tunnit täyttyvät normaalia nopeammin. Kävikin balancessa maanantaina, oli ihan kivaa pitkästä aikaa. Hieman kankeutta ilmassa :)

Vaatehuone on käyty läpi ja kaikki isot vaatteet on nyt rankattu pois! Niitä en todellakaan rupea säilyttelemään, koska niillehän ei tule enää koskaan käyttöä ;) ja saahan niistä kivasti rahaakin, kun myy pois.

2 kommenttia:

 1. On ollut kyllä hauska seurata tätä tammikuuta kunto"klubilla" ihan hulluna porukkaa.. Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman moni jatkaa ettei innostus lopahda yhtä nopeasti kuin se alkaakin.
  Olenkin miettinyt, että kuntoklubien kannattaisi laittaa ne alennukset helmi-maaliskuun vaihteeseen kun se ensimmäinen innostus loppuu, se ehkä kannustaisi jatkamaan.
  Tammikuussa kun jokatapauksessa useampi aloitaa makso mitä makso..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Eiköhän se innostus kohta rupea monilla hiipumaan :)

   Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)