tiistai 30. lokakuuta 2012

Töppöstä toisen eteen!

Kävin juoksemassa! No, ehkä se oli hölkkää enemmän kun juoksemista..

Ensimmäisen 500 metrin jälkeen kurkussa tuntui jo niin pahalle, että oli pakko lopettaa ja jatkaa kävelemällä. Tuntui, että en saa henkeä kunnolla kun kurkkuun vihloi..outoa! Taitaa olla jotain pielessä hapenottokyvyssä..?
Jatkoin sitten muutaman minuutin kävelyä ja hölkkäilin vielä pari kertaa, aina välillä kävellen. Lenkkeilin siis vain parikymmentä minuuttia ja kotona vielä pientä kahvakuulatreeniä.

Ruokailu ja sen säännöllisyys alkaa olla onneksi jo rutiininomaista. Tällä viikolla on pakko ottaa itseäni niskasta kiinni liikunnan suhteen. Body pumppia ja combattia on ainakin tiedossa loppuviikosta.

Liikunnallista viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee!
  Kuulostaa niin mun "juoksun" aloitukselta. Kun pääsin siitä vähän paremmalle ettei kurkkuun ja keuhkoihin sattunut heti alussa alkoi lonkka/lantio vihoittelemaan tosi pahasti. Juokseminen sattui, mutta silti hötkyttelin menemään.
  Aloitin tämän vuoden keväällä, ja tässä syksyllä sain juostua (hölkättyä) 10km puoleentoista tuntiin. Viimeisillä 2km alkoi vasta lantiossa tuntumaan, mutta hengittäminen ei sattunut missään vaiheessa. Vähän myöhemmin tuon kympin jälkeen juoksin (vähän reippaammin kuin hölkkääminen) 4km aikaan 27min.. mulle jo aika hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No herranjestas, jos keväällä alotit ja nyt jo juokset 10km:n lenkkejä, mahtava kunto! :)

   Eilen kävin taas hölkyttelemässä ja meni jo paremmin. Jaksoin hiukan pidemmälle ja jaksoin tehdä useamman "spurtin". Kiva fiilis kyllä tuli :)

   Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)