maanantai 22. lokakuuta 2012

Herkuttelua

En olekaan vielä tehnyt päivitystä mun arkiruokailuista, mutta mennäänkin suoraan niihin herkutteluihin ;)

Kävin tänään Raxissa syömässä. Silloin harvoin, kun käydään niin syön siellä salaattibuffetista.. Kunnes näin, että päivän pitsana on kana-ananas-sinihomejuusto! Mun lempparia.. Siinä myyjää odotellessa perustelin poikaystävälleni (eli siis itselleni) että kyllä olen ansainnut ottaa muutaman pitsapalasen :) Otin ison lautasellisen salaattia ja viisi slaissia pitsaa. Täytyy kyllä sanoa, ettei ne muut maistunut niin hyvältä kuin se ensimmäinen!

Tämän "projektini" alussa päätin, että kerran viikossa pidän ns. herkkupäivän. Kun tuloksia on näkynyt ja paino pudonnut, niin mulla ei oikeesti oo tehnyt mieli herkutella! En olisi ennen uskonut itsestäni.. Energiapatukat kahvin kera on olleet mun herkutteluhetkien pelastus.

Joten en siis ottanut mitään paineita tämän päiväisestä herkuttelusta, kun kuitenkin pysyin kohtuuden rajoissa.

3 kommenttia:

 1. Olen kanssasi samaa mieltä, ei tuosta herkuttelusta mitään haittaa ollut.
  Meilläkin olisi tuolla jotain lahjakortteja RAXiin, voisi siis mennä ihan ilmaiseksi mässäilemään.. Harmi vaan, sen kerran kun olen täällä siellä käynyt, se kokemus oli melko negatiivinen (laadullissti) joten vähän "pelotaa" mennä uudestaan.

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä ole ihan se "laadukkain" paikka mihin mennä herkuttelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta noissa pizza buffeteissakin on pajon eroja. Meillä on kaupungissa myös toinen yrittäjä jolla on perjantaisin ja lauantaisin pizza buffet ja se tarjonta lyö Raxin mennen, tullen ja vielä palatessakin. Niin salaatin kun niitten pizzojenkin suhteen. Ainakin kun vertaa tuohon yhteen käyntiin.
   Silloin joskus opiskeluaikoina tuli käytyä usemamminkin Raxissa ja silloin se oli ihan ok paikka..

   Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)