torstai 11. lokakuuta 2012

Kelluuko?

Eilisen päivän lenkkeilyä voikin kutsua hyötyliikunnaksi..
Huomasin unohtaneeni matkakortin kotiin, joten aamulla oli kiireen takia maksettava työmatkasta sitten 4,50€.."hieman" ärsytti! Olen kyllä onnellisessa asemassa, että työnantajani osallistuu matkakustannuksiin, niin ei tarvitse itse käydä koskaan latailemassa korttia. Kotimatkan sitten päätin kävellä/lätsytellä vesilätäkköjä väistellen. Tunti ja 15minuuttia siihen menikin, mutta oli ihanaa olla raittiissa ilmassa kuunnellen hyvää musiikkia. Oispa vaan ollut lenkkivarusteet päällä :)

Tänään kävin ensimmäistä kertaa syvänvedenhydrobicissä.. hmm, mitäköhän siitä sanois? Ei ollut mun juttu. Tuntui, että koko sen tunnin ajan keskityin vaan siihen, etten törmää edellä olevaan biccaajaan (kerran jopa potkasin, anteeks anteeks!!). Nautin kyllä enemmän siitä ihan perus-hydrobicistä, siinä pystyn keskittymään olennaiseen ja tehdä liikkeen täysillä. Onko teillä millaisia kokemuksia vesijumpista?

4 kommenttia:

 1. Ite kävin vesijumpassa pari vuotta sitten! Tykkäsin hirveästi, en vaan sitten jatkanut koska se hinta hirvitti ja matkaakin kerty sinne (kylpylässä järjestettiin) Mutta tosiaan tykkäsin kovasti! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  Terkuin Emmi

  ** Tervetuloa myös seuraan mun blogia:
  http://projektiemmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on onneksi tässä ihan kävelymatkan päässä uimahalli. Kerettiin tällä alueella tosin neljä vuotta asua, ennen kuin "tajusin" koko hallin olemassaolon ;) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

   Poista
 2. Mulla ei ole minkäänlaisia kokemuksia vesijumpista :).
  Oon miettinyt kokeilemista, mutta nyt kun lykkään kaikki rahani tuonne salille/jumppiin, niin ei taida olla uudelle harrastukselle tilausta. Mutta mielellään lukisin aiheesta lisää, jos innostut tarkemmin kirjoittelemaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamista! Siinä saa kyllä sykkeen hyvin nousemaan helposti. Se kyllä näyttää iisimmältä mitä on :)

   Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)