sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Nami nami- viikonloppu

Löysin ja rennoin rantein otettu viikonloppureissu takana. Vietin pari yötä ystäväni luona ja herkuteltiin ihan kunnolla. 

Tuntuu, että tämä koko viikko on ollut sellainen hölläily-viikko. Arjen ruokailut töissä on mennyt ihan normaali salaattilinjalla, mutta liikunta on jäänyt aika vähälle. Hyvällä mielellä kyllä söin suklaata, karkkia, pitsaa, kanaa kermakastikkeessa, joulutorttua (kyllä, nyt jo!). 

Nyt kotimatkalla suunnittelen vielä meneväni illalla lenkille, saas nähdä jaksaako sitä. Huomenna olis tarkotus taas päivittää paino sinne paino-osioon, se vähän tsemppais vielä tänää liikkumaan.. 

Vaikken vielä ole lähelläkään tavoitepainoani, niin olen huomannut että jo nyt olen paljon enemmän sinut itseni kanssa. Hieman tyytyväisenpänä ja uteliaanpana katson kehoani peilistä. Annan itselleni luvan syödä välillä herkkuja, enkä soimaa tai saa siitä normaalia pahempaa morkkista. Tuntuu että elämä hymyilee juuri nyt! Painon kevennys on selvästi keventänyt myös mieltäni ;)

Missä vaiheessa te olette projektissanne?  Hyvillä mielin? Epätoivoa tai turhautumista ilmassa? Onko teillä selkeät tavoitteet?

2 kommenttia:

  1. Turhautunut lähinnä, vaikka suunta on ollut alaspäin jo pidemmän aikaa, mutta niin tuskasen hitaasti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan ole ollut mikään hurja vauhti pudotuksessa. Mutta jospa se sitten laskisi pysyvästi kun sitä malttaa rauhallisesti ja maltilisesti pudotella. Ettei kävisi se "kuuluisa" painon takaisin pompsahtaminen..

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)