maanantai 15. kesäkuuta 2015

SD vko 6 ja tulokset!


Se olis niinku dieetti pulkassa.
6 viikkoa ja -5,7 kiloa takana.

Kahdella viemeisellä viikolla oli kyllä selkeästi havaittavissa "laiskistuminen".
Varsinkaan vikalla viikolla en jaksanut tehdä ainuttakaan treeniä, enkä pahemmin aerobisiakaan. Työmatkat kyllä pyöräilin normaaliin tapaan.
Todella väsynyt olo on ollut viime aikoina, toki tilanne töissäkin siihen vaikuttaa. Voisin vain nukkua ja välillä syödä :) Kyllä se paino siltikin putosi pikkuhiljaa.

Vikalla viikolla ihan pikkusen jopa joustin joissain ruokien määrissä. Otin esimerkiksi vihanneksia 100g enemmän, tai jätin yhden suolakurkun punnitsematta. Ja paistoin myöskin niin hyvää kalaa, että söin sitäkin punnitsematta :(
Sallin nuo kuitenkin itselleni, koska en ole repsahdellut dieetin aikana kertaakaan mihinkään sellaisiin ruokiin, jotka eivät olisi sallittuja. Kuten sokerisiin herkkuihin, leipiin, nachoihin tai muihin sellaisiin mitä kuitenkin on ollut tarjolla.

Tämän viikon pyrin syömään samaan tapaan, dieetin mukaan. Hieman toki joustan, koska himo tortilloihin on valtava :) Silti ajattelin pysyä pitsasta erossa, vaikka olen sitäkin himoinnut. Joillekin asioille ei vaan kannata antaa sitä pikkusormea! Juhannuksena ajattelin kyllä nautiskella jäätelöllä.

Ensi viikolla alkaa SD+ ja sitten taas ruuat punnitaan grammalleen. Se on jatkoa tälle dieetille ja kestää myös kuusi viikkoa. Siinä annetaan ohjeita jatkoon, ymmärtääkseni enemmän vaihtoehtoja ruokien suhteen. Ja mikä parasta, se sama foorumi on avoinna. Eli aina saa vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Yhteenveto FitFarmin superdieetistä:
Plussat:
+ foorumissa vastataan iltaisin ja viikonloppuisinkin.
+ selkeät ohjeet ja listat esim. sallituista kasviksista ja korvattavista tuotteista.
+ aktiiviset kanssa- diettaajat kannustavat.
+ viikottaiset tsemppivideot palauttavat "asian äärelle", mikäli tuntuu että ote olisi lipsumassa.
+ hyvät opastusvideot treeniliikkeistä

Miinukset:
- erilaisia ruokaohjeita olisin toivonut enemmän.

Viime viikko:
Ma pyöräily 6.2 km
Ti pyöräily 12.4 km
Ke pyöräily 13.5 km
To pyöräily 12.4 km
     lenkki 2.2 km
Pe -
La -
Su -

2 kommenttia:

  1. Hienosti tiputeltu, onneks olkoo! :) Toivottavasti kilot ovat nyt sitten pysyvästi poissa eikä niihin palata enää tulevaisuudessa :) Paljon tsemiä myös jatkodieettiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä minäkin toivon. Tosin tuo dieetti onneksi on tehty sellaisista aineksista, joita muutenkin pääasiassa syön. On tämä antanut suhteellisuudentajua tuohon annoskoon tajuamiseen. Mulla onkin tavoitteena että saisin painon pysyvästi pysymään 7-alkuisena :) Normaalipaino mulla ois 68-69 kiloa.

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)