sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tämä viikko

Se alkais olla taas yksi viikko takanapäin.
Paino se ei suostu nyt laskemaan, joten jotain radikaalia olis nyt tehtävä. Tuntuu hullulta, että olen kuitenkin onnistunut karistamaan isohkon määrän kiloja, mutta miksi en nyt yht'äkkiä onnistukaan enää?

Syön normaalia itsetehtyä kotiruokaa, joissa vältän kermaa tms. Pastaa tai riisiä saatan syödä noin kerran-kaksi kertaa viikossa. Vaaleaa leipää en syö lainkaan. Joka aamun aloitan puurolla. Välipalana syön hedelmiä.. Onks mun annoskoot sitten jotain niin järkyttäviä? Voiskohan siitä johtua, että olen jumiutunut syömään sen kokoisia annoksia, joita söin 20 kiloa sitten...?

Olen tottunut syömää kuitenkin aika vauhdilla, ja siinä sitten varmasti jääkin väliin sellainen tunnustelu, että olenkohan jo kylläinen..
P.s ostin tänään kaksi trikoopaitaa, kokoa 38!!
Joten tulevalla viikolla otan tavoitteeksi kiinnittää huomiota ruuan määrään!

Tällä viikolla liikuin seuraavasti:
Ma hydrobic
Ti body&core
     juoksumatolla kävely/hölkkä 20min
Ke combat
To -
Pe kävely 1h
La combat
     kävely 30 min.
Su -

9 kommenttia:

  1. Onnea uusista paidoista! Kokonumeroa kyllä pitää esitellä!
    Mä kaipaisin kanssa vähän boostia tähän. Jotain tavoitetta pitäisikin itselleen keksiä, että sais taas vauhtia tähän hommaan!
    Tsemppiä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! Kai sitä sitten voi kiinteytyä, vaikkei se puntarissa näykään :)

      Joo, jospa sitä vauhtia sais pikkuhiljaa.. tätä junnailua taitaa olla liikkellä :)

      Poista
  2. Oot kyllä paljon pienempi ku minä, jos kolmekasiin sovit! :) Mut niinhän se on, et liikunnan avulla voi kutistua, vaikka paino jumittaisikin. Itellä on tainnu mennä ennemminkin siihen, että oon syönyt liian vähän. Mitä pidemmälle pudotus etenee niin sitä tarkempi pitää ruokamäärien kanssa olla. Kyllä se taas alkaa tippua, kun tarpeeksi jauhaa! Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin oikein kurkkasemassa sun painoseuranta- sivua ja meillähän on melkein 15kg ero..? Saanks kysyä, et minkä kokosia vaatteita sä suunnillen käytät?

      Mulla on yläkropasta kyllä lähtenyt aika hyvin, mutta kuule alavartalossa massaa on! Vatsasta on aika hyvin lähtenyt ylimääräistä, mutta puolestaan reidet, pohkeet ja beba..omg :)

      Sä painat itseasiassa sen verran, mikä on mun tavoitteena. Tietysti pituuskin vaikuttaa siihen, että miten se massa jakautuu siellä vartalossa..

      Poista
    2. No kai siihen pituuskin vaikuttaa, et minkä kokoinen on, miullahan on tavoitteeseen vielä 12 kiloa. :) En muuten edes tiedä mikä miun vaatekoko olisi. Käytän noita samoja rättejä kuin kakskytviis kiloa sittenkin, vain muutaman uuden oon ostanu. Koot vaihtelee M-XXL:n välillä, yks paita on just sopiva ja kokolapussa lukee XXL ja toinen paita on iso ja koko on L, et ei näistä selvää ota. Ehkä miun koko olisi numeroissa jotain 40-44, riippuen vähän mallista ja mitoituksesta. Mie oon myös kroppani mallilta harteikas (olin siis jo kakarana) ja onhan tuota rintavarustustakin jonkun verran (ja toistaiseksi oon pömppömahkakaskin), joten sekin tietysti vaikuttaa.

      Miulla on lähtenyt takamuksesta aika hyvin suhteessa muuhun kroppaan, mut reidet on niin paksut, et en todellakaan löydä sopivia housuja. :D Takamuksesta menis pienemmät, mut ne ei sovi reisistä ylös asti. Eli kun housut nousee ylös asti niin ne on vyötäröltä ja takamuksesta isot. :D Ja ei tosiaan oo mikään pikkupeba kyseessä. Enkä ees muista milloin oisin käyttäny oikeita farkkuja viimeks...

      Poista
    3. Heh, olithan sie iteki maininnu ton pituuden tossa. :D Ei puusilimä huommaa mittään. :D Ja mie oon siis 161-senttinen eli painotavoite on alle 60 kg. :)

      Poista
    4. Koot vaihtelee kyllä tosi paljon eri merkkienkin välillä.

      Mä oon 166cm pitkä ja oon ottanut tavotteeksi päästä normaalipainoon, joka mulla on siis 68 kg.. kunhan nyt pääsisi ensin sinne 7-alkaviin lukuihin.. :)

      Housujen löytäminen/etsiminen onkin ihan tuskaa, kun löydän reisistä/pohkeista sopivat, niin tietenkin sillon ne on vyötäröstä liian isot.. ja vöitä en oikein tykkää käyttää. Koskaan ei kai oo hyvin ;D

      Poista
  3. Se on aina niin piristävää kun voi ostaa kokoa pienempiä vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta!
      Automaattisesti etsin kyllä isompaa kokoa, muttei niitä ollut enää jäljellä. Ajattelin, että ihan piruuttani kokeilen. Ja hittolainen, molemmat oli just sopivia :)

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)