tiistai 30. heinäkuuta 2013

Muutokset vol. 2

Viime viikossa ei ollut mitään mainitsemisen arvoista liikuntasuoritusta. (Mitä?!)
Se olikin ihan ensimmäinen liikunnaton viikko, sitten viime vuoden syyskuun.
Liikuttua kyllä tuli, mutten kertaakaan lähtenyt ihan vartavasten urheilemaan.


Listaankin tähän lisää  asioita,  joita olen huomannut painon pudotessa:

- Solisluut näkyvät selvästi ja hartiat ovat saaneet muotoa. Joten ylävartalosta näkyy selkeämmin että olen hoikistunut.

- Mulla on polvet! Ennen jalat on ollut tasapaksut pötkilöt ja sisäreisissä suuret "rasvakertymät". Ne ovat pienentyneet ja polveni erottuvat selkeästi :)

- Vaatekaupoissa muhun suhtaudutaan "normaalilla" tavalla.
Aiemmin jos kysyin jostain vaatteesta esim. isompaa kokoa, niin saatoin saada usein sellasen päästä-varpaisiin-katseen..
Ajottain näin myös ajatuskuplan hoikan myyjän pään päällä "ei nää ressukka sulle mahdu.."
Viimeeksi myyjä jopa suositteli mulle pienempää kokoa, mitä olin häneltä pyytänyt :) Ja oikeassa hän olikin.

- Menen mielummin paikkoihin, joita aiemmin välttelin. Muutenkin avoimempi ajattelu asioihin ja tekemisiin.

- Iho on kirkkaampi, paremman näköinen ja tuntuinen. Näppylöitä on ollut vähemmän, joka varmasti johtuu vähentyneestä herkuttelusta :)

- Työmatkat voi pyöräillä jopa työvaatteissa! Viime kesänä pyöräilin kanssa aika "ahkerasti", mutta hikoilin paljon herkemmin. Oli oltava toiset vaatteet mukana, koska paita oli aina ihan litimärkä..

- Olen saanut kaulani takaisin..
Tykkään käyttää koruja, mutta varsinkin kaulakorujen käyttö oli hiipunut.. Lyhyet korut tuntuivat ahdistavan ja näytti ihan dorkalta paksussa kaulassa.
Pitkät korut puolestaan oli useimmiten juuri sen pituisia, että ne roikkui ison mahan päällä ja kiinnitti huomion juuri siihen mahaan, mitä olisin halunnut mielummin peitellä..

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania muutoksia, mahtaa olla hyvä fiilis huomata tollasia! Itellä kans ollu tuo samainen ajatuskupla aina myyjien pään päällä :D Mä odotan sitä että pian saa mennä kauppaan ja ne vaatteet ihan oikeesti istuu ja näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä hyvä fiilis. Ja huomaan, että musta on tullut ronkelimpi (siis harkitsevaisempi) sen suhteen, että millaisia vaatteita ostan. Ennen oli vain tyydyttävä niihin, jotka mahtuivat päälle ja peittivät tarpeeksi..

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)