lauantai 6. heinäkuuta 2013

+5 kiloa! (Mansikoita)

Oon nyt pari viikkoa ollut punnitsematta itseäni. On ollut niin turvonnut olo ja tiesin, että paino on vähän noussut. Ja juuri silloinhan tulisi tarkkailla painoa tarkemmin, ettei se pääsisi nousemaan enempää.. mutta ei ollut fiilistä.

No, tänä aamuna uskaltauduin nousemaan vaa'alle: 79 kg, eli parin kilon nousu. Enkä ees masentunut tuosta luvusta, vaan lähdin kauppaan ostamaan hedelmiä ja torilta laatikollisen mansikoita. Tänä viikonloppuna aion herkutella terveellisesti. Ja jätän ne ylimääräiset napostelut vähemmälle, mitä mulla on tapana tehdä, kun himo iskee..

Jännä juttu muuten, nyt huomaan olossa ja vartalossani jo pienenkin painon nousun ja turvotuksen. Ennen kun painoa oli enemmän, niin ei siinä edes muutaman kilon vaihtelua huomaa.

Mitäköhän mun pitäis tästä nyt oppia: kuuntele kehoasi!

Nyt kuuntelen pääni sisällä käskevää ääntä ja suuntaan lenkille, ennen kuin rupee satamaan.
Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Nuo mansikat ja muut marjat on kyllä niin herkullisia (vaikkakin valitettavan kalliita..) Niistä kannattaa nauttia ihan täysillä, mä ainakin nautin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hintavia joo.. Vähän kirpasee, mutta on ne niiin hyviä :)

   Poista
 2. Hieno homma!:) Ei muuta kuin kehoa kuuntelemaan :) Kummasti se aina kertoo milloin on liikkunut ja syönyt hyvin (tai huonosti) :) Etenkin oikean nälän ja janon kanssa saa olla korva tarkkana: usein olen nyt kesällä havahtunut hirmunälkään, joka sitten on kadonnut kun on juonut hieman vettä :) Ollaan muuten saman ikäisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy opetella nyt ihan näin aikuisiällä kuuntelemaan itseään :D Onkin kiva, kun löytää jotain yhtäläisyyksiä muista bloggari-ystävistä. Kai tää elämänmuutos on jotain varhaista kolmenkympinkriisiä..? Heh.

   Poista
 3. Mukavaa viikonloppua! Me laitettiin kanssa 15kg mansikoita talveksi pakastimeen! Sieltä on kiva herkutella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on sit selkeesti isompi pakastin kuin meillä ;) Mä vaan en harmikseni niin paljon tykkää pakastetuista mansikoista.. Vedän ehkä ensin jotku mansikka-överit noista tuoreista ja laitan loput pakastimeen mitä jää yli :D

   Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)