lauantai 30. maaliskuuta 2013

Muutosta ilmassa

Pääsiäinen on sujunut hyvin ystävän muuton parissa. Hyötyliikuntaa on siis tullut harrastettua ensin kolmena iltana ahkeran siivouksen parissa ja sitten parin päivän aikana kannellen tavaroita ja kävellen kerrostalon rappusia ylös alas. Vaikeustasoa vielä vaikeutti hirmuinen liukkaus, joten onneksi ilman revähdyksiä selvittiin. Kiliseviä mäyräkoiria ei tässä muutossa näkynyt, mutta pitihän meidän hakea pitsat ja makuunista vähän karkkeja illaksi :)

Sama meininki jatkuu vielä painonpudotuksen suhteen. Ei siis mitään muutta muutosta. Olen aika pettynyt itseeni, että olen päästänyt painoni jumahtamaan tähän paikoilleen.

Mikä sais mut taas ottamaan itseäni niskasta kiinni?  Ja kuinka pääsisin taas siihen rytmiin, että mun tärkein prioriteetti on syödä terveellisesti ja mennä jumppaan ja salille..?
Miten te nousette sieltä pohjamudista ylös?

4 kommenttia:

 1. Pysähdy hetkeksi ja mieti, mitkä asiat saivat sut alunperin aloittamaan tän projektin. Kyllä se siitä! Isot tsemppihalit!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis oikeesti pysähtyä hetkeksi ja todellakin miettiä jo saavutettuja saavutuksia ja laatia parempi suunnitelma siitä, kuinka edetä tästä. Viimeaikoina on todellakin ollut vähän liikaa kaikkea meneillään.. Kiitos Lindapien tästä, mulle tuli jo nyt sellanen olo että tunnelin päässä näkyy valoa! Halit :)

   Poista
 2. Lindapienilla oli kyllä hyvä vinkki. Itsekin tässä aloin ajattelun ja itsesäälin kautta oikeesti taas toimia. Helppoa se ei ole täällä lomalla ollut, mutta mä en halua pilata sitä minkä olen jo saavuttanut ja haluan saada lisää!

  Tsemppiä! Onneks arki alkaa pian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on nyt alettava toimia. Kunnon tsemppi vaan päälle :)

   Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)