tiistai 11. joulukuuta 2012

Taukoviikko

Tämä onkin ihan poikkeuksellinen viikko.
Loppukesästä/ syksystä asti olen liikkunut säännöllisesti vähintään sen viisi kertaa viikossa. Viikonloppureissuja olen toki tehnyt, jolloin urheilut on jäänyt vähemmälle, mutta olen aina ennakoinut ja urheillut alkuviikosta vähän enemmän. Kerran iski järkyttävä päänsärky töiden jälkeen, joten oli pakko perua illan jumppatunti. Olin kyllä sen illan todella ärsyyntynyt koska olisin niin kovasti halunnut mennä tunneille. Siitä huomasin ensimmäistä kertaa, kuinka olenkin selvästi jäänyt positiivisella tavalla "koukkuun".

Tämän viikon olen reissussa, poissa kotoa. Normaalit arkirutiinit muuttuvat, joten urheilutkin jäävät väliin. Eilinen päivä meni ihan ok, illalla onneksi kerkesin pirteään pakkasilmaan kävelylle ystävän kanssa. Purin hänelle tuskaani, kun olen niin kaukana omasta urheiluhallista :) hän kyllä yritti selittää, että onhan se hyvä välillä pitää taukoakin, niin kai sitten.

Myöskään syömisiäni en ole merkinnyt kiloklubiin nyt muutaman päivän aikana. Ihan hyvin on mennyt, olen syönyt säännöllisesti, enkä ole sen pahemmin retkahtanutkaan.
Mitä nyt vähän suklaata :)
Ja päätinkin juuri, ettei tämä ole taukoviikko, vaan lomailu- ja nautiskeluviikko! Kyllä varmasti nautin, kun pääsen taas omiin ihaniin arkirutiineihini ja jumppailemaan taas ensiviikolla. Saas nähdä kuinka painolle käy, kun en ole päässyt myöskään vaa'alle. Järjellä vain eteenpäin.

Mukavaa tiistaita!

2 kommenttia:

  1. Pieni nautiskeluviikko voi tehdä ihan hyvää, kun saa todella tutkailla elämäntyyliään ilman urheilunpuuskaa tai vaakaa ;)

    Tiedän tuon kuntoilukoukkuunjäämisen tunteen! Itseäni harmittaa vietävästi, jos iltalenkille tulee jonkinlaisia esteitä. Kyllä se urheilu huumaa aika nopeasti :)

    Nauti lomailuviikostasi! Sen jälkeen onkin mahtavaa palata reenaamaan :)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)