maanantai 5. marraskuuta 2012

Tasapainossa

Tänään tuli testattua les mills bodybalance. Oli ihan kiva käydä välillä sellaisella rauhallisemmalla, mutta tehokkaalla tunnilla. Tykkäsin kyllä kovasti.
Loppurentoutuksessa pystyin nollaamaan ihan täysillä, olin ajatuksissani Thaimaan lämmössä. Kuulin meren aallot ja ihanan viileän tuulen vireen. Niistä ajatuksista en olisi halunnu palata takaisin jumppasalin lattialle. Aaltojen äänet taisi selittyä jumppasalin yläkerrassa olevasta uimahallista, jonka lorina kuului alakertaan asti :)

Uskalsin tänään jopa laittaa niiden lököttävien treenihousujen tilalle trikoolegginssit! Ne siis ovat vartalonmyötäiset.. Jaiks, olen pitänyt niitä ainoastaan kesäisin piiitkien paitojen kera. Täytyy kyllä myöntää, että kun jumppasalin peileistä itseäni välillä vilkaisin, niin ihan hyvältä näytti. Outoa sanoa noin! En enää erotu joukosta niin valtavasti. Aiemmin erotuin kyllä hyvin selkeästi joukosta kokoni puolesta.

Nyt on jotenkin hyvä fiilis treenaukseen. Himo olisi käydä kaikilla mahdollisilla tunneilla, harmi vain että mun pääseminen sinne rajoittuu aina iltaan..

Aiemmin mainitsemaani kuntopiiriä on enää kaksi kertaa jäljellä, eli on sellainen loppukiri-meininki sen suhteen. Jumppailut ja projektini toki jatkuvat senkin jälkeen, tämä oli sellainen alkuboostaus. Viimeisellä kerralla mitataan taas kehonanalyysi, joten ensi viikolla kerron teille miten tulokset ovat muuttuneet 12 viikon aikana. Vähänkö jännittää tulokset!

Oletteko te koskaan mitanneet kehonanalyysia? Entäs kokemuksia balancesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)