keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Se aika kuukaudesta..

Tänään takana combat ja bodypumppi. Kyllä huomaa, että töiden jälkeen ei ole ihan samalla tavalla voimia treenailla. Käsistä meinasi pari kertaa loppua paukut ihan kokonaan..

Vaikka on pitkä päivä takana, on kuitenkin yllättävän energinen olo. Oon niin iloinen, että vihdoin löysin sen liikunnan ilon mistä kovasti puhutaan. Ja onneksi olen jaksanut käydä ahkerasti tunneilla.

Suosittelen kyllä kuukausi tms. kortin hommaamista jos vaan on mahdollista. Tulee myös huomattavasti halvemmaksi kun kertalippujen osto. Ja siten sinne tulee mentyäkin paljon useammin.

Olen aiemin hieman ihmetellyt, kun monissa blogeissa on tuskasteltu painoa, kun on "se aika kuukaudesta".. No nyt on omakohtaisia kokemuksia, mitenköhän en ole ennen tätä tajunnut..? Ei paino mitenkään erityisen paljon noussut, mutta kyllä huomattava nousu oli silti..
Maanantaina oli pakko peruuttaa jumppatuntikin, oli niin paha olo että oisin voinut oksentaa. Päätä särki niin paljon, että en kestänyt kuunnella mitään ylimääräistä hälyä. Onneksi on nyt jo paljon parempi fiilis.

Energistä viikonjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kyllä vain se liikunann ilo löytyy ja se on aivan mahtavaa! :) Kannattaa vaan pitää mielessä, että antaa kropalle lepoakin tarpeeksi ja ettei liikunansta tule pakkopullaa. Silloin jaksaa paremmin ja ilo pysyykin mukana. :) Ja joo, mulla ainakin "siihen aikaan kuusta" kyllä kroppa kerää kivat turvotukset...

    Vitsit, kun olet tehnyt ison pudotuksen noin lyhyessä ajassa. Onnea siitä!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon!

    Tavoitteena mulla on liikkua viitenä päivänä viikossa, että kyllä siihen vapaapäiviäkin mahtuu :)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)