maanantai 4. helmikuuta 2013

Chill & enjoy

Tein tosi hyvää pitsaa ruispohjalla! Mun lempparina on tonnikala, katkaravut, sipuli, pesto..slurps!

Ja siinä ruokaa tehdessä otin vähän salmiakkia WHAT!? joo, mutta vain 20 grammaa :D
Töissä nautiskelin kaksi sokeritonta suklaakonvehtia.. Nyt ollaan vielä maanantaissa ja plakkarissa on jo kaikki nuo herkut! (Muutos aiempaan on, että pysyn todellakin kohtuudessa)

Okei, tänään päätin että nyt on meneillään rennompi viikko syömisen suhteen. En aio kuitenkaan linnottautua sohvalle kolmen suklaalevyn ja sipsipussin kanssa jos sitä ajattelitte ;) Järkevästi kuitenkin aion ottaa ja liikkua normaaliin tapaan.

Oon huomannut että on alkanut tulla kaikenlaisia mielihaluja kaikista ihanista ciabatta-leivistä, perunasalaatista, juustoista.. niihin en ole kuitenkaan sortunut. Voittaja-olo tulee varmasti silloin, kun olen tämän viikonlopulla ja olenkin pärjännyt hyvin ilman mitään herkkuja (vaikka lupa niihin olisikin ollut). En tiedä, osaanko selittää tätä ymmärrettävästi..? Mutta siis jos kieltää asioita liikaa, niin tuntuu että sitten jonain päivänä saattaa pää räjähtää ja ahmii kaikkea älytöntä. Niin ei ole käynyt, eikä toivottavasti käykkään.

Taas on tullut yksi uusi lukija :)
Kiva juttu, tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Hei, pystyykö blogiasi seuraamaan blogilistalla? Käytän itse sitä palvelua, enkä nyt nopealla yrityksellä löytäny blogiasi sieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, en kyllä ole mikään haka tälläsissä asioissa.. Onko siellä muita blogspot-blogeja kuitenkin..? Voin yrittää selvittää, mutta laittakaa ihmeessä kommenttia jos jollain on tästä enemmän tietoa!

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)