tiistai 12. helmikuuta 2013

All you can eat- päivä..

Jotta pääsisin ihanteellisen normaalipainoon, täytyy olla jonkinlainen suunnitelma kuinka sinne päästään. Helmikuun tavoitteeni on, että pääsisin 80 kiloon (matkaa on siis reilu 4-5 kg).

Helppoa ei varmasti tule olemaan, koska jokainen kilo on todella tiukassa. Tämän projektin alkuaikoina tuntui, että 4kg lähtee vaikka viikossa jos haluaa.. Eipä lähde enää siihen tahtiin :)

Eilen oli otsikon mukainen "all you can eat" päivä, tai ainakin siltä tuntui. Eilen oli lepopäivä ja tuli sitten töissä ja kotona vähän napsittua sitä ja tätä. Pähkinöitä reilulla kädellä, suklaata, salmiakkia ja melkein mitä vaan eteen tuli.. Eväitä en jaksanut tehdä, joten ostin valmisruuan. Kotona en jaksanut ruveta tekemään mitään ruokaa, joten söin miehen tekemää kanapastaa, jossa ei todellakaan ollut esim. täysjyväpastaa, ei oltu säästelty kermassa jne.

Oikein itsekin ihmettelin, että täytyyköhän tämän olla jotain hormonaalista, koska tollanen käytös ei ole normaalia minua.. Ja oikeassa olin, hormoonithan ne varmasti olikin. Asia on siis nyt tiedostettu, joten tänään taas paluu ruotuun. Illalla on body&core- tunti, joka ainakin viimekerralla oli törkeen rankka tunti, jee! Selkäranka on taas löydetty :)

Aktiivista päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)