keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Riittääkö puhti?


Maanantaina söin ison aamiaisen ja noin tunnin päästä maha jo kurnii.. Taitaa olla jo tottunut näihin  suurempiin aamiaisiin :) Söin muuten ylimääräisen hedelmän, poiketen ruokavaliosta. Viime viikolla se vielä kuului listaan, joten automaattisesti tuli pakattua evääksi töihin mukaan. Oli niin houkuttelevat vesimelonipalaset, että söin ne kuitenkin :) mutten niistä loppuen lopuksi kamalasti nauttinut, kun tiesin niiden olevan "kiellettyjä"..

Illalla meni todella myöhäiseksi toisen lämpimän aterian syöminen. Veden juontikin jäi tänään todella vähälle. Polkupyörällä ajaminenkaan ei oikein luistanut, ehkä vähän tyhjentyneet renkaat..? Vai puuttuiko vaan puhti? Eipä ehkä paras päivä kuitenkaan. Mutta ihanaa, että housut ei enää kiristä ja purista!

Tiistai
Kipeä olo. Heräsin aamulla järkyttävän kurkkukipuun. Työmatkalle puin extra-hyvin. En halua nyt sairastua! Painoakin tullut 600 grammaa lisää?
Olen syönyt tarkalleen ohjeiden mukaan. Vettä join juuri määrätyn määrän verran.
Hermot menee jos se rupee tästä nousemaan.
Yhteen viikkoon kuuluu neljä treeniä ja neljä aerobista, joiden lisäksi olen vielä ylimääräisenä pyöräillyt työmatkat. Ei näillä pitäis paino nousta kuitenkaan!

Keskiviikko
Jaahas, vedetääs takasin tuo eilinen ärripurri- kohtaus. Menkat. Ei muuta lisättävää ;D
Luin, että kuukautisten aikana voi paino hyvinkin heitellä 2-4 kiloa, wow!

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi ja ilmoitan käyneeni! Tosi hyvä eka SD-viikko sulla takana. Mä olen myös syönyt nyt 1,5 vkoa (sovelletuilla) SD-ohjeilla. Painon putoaminen on selvästi maltillisempaa, mutta ihan odotettavaa kun ohjeita ei ihan tarkkaan noudata. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun löysit tänne! Taidankin mennä seuraavaksi sun blogiin vierailulle :)
    on joo ihan hyvin lähtenyt dieetti käyntiin. Tää on se potku perseelle, jota olen tarvinnut jo jonkin aikaa! On tää kyllä tosi helppoa, kun kaikki on valmiiksi suunniteltu: ruokavalio treenit jne. Tsempit myös sulle!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)