sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Loppuviikon fiilikset

Torstai
Vetäsin reilun tunnin lenkin aamulla tyhjällä vatsalla. Liikkuminen aamulla nostaa virkeystasoa hyvin. Ostin tänään palkkaria, jota täytyis opetella juomaan treenin jälkeen.
Toivottavasti mä muistan sen!
Illalla oli ihan huutava nälkä kotiin mennessä. Siinä ruuan jälkeen mietin, että nyt on just hyvä olo. Tuli syötyä, tarpeeksi ja terveellisesti. Ilman dieettiä olisin varasti vetänyt ruokakooma- överit ja sammunut sohvalle.

Perjantai
Eilen sain hommattua kaikki omegat ja muut dieettiin kuuluvat pillerit.. Eli tänään lähti käyntiin myös niiden käyttö. Aikamoinen kourallinen niitä on, varsinkin kun olen esim. perus vitamiinejakin oppinut käyttämään vasta viimeisen vuoden aikana (!). Mutta jos ne tekee tehtävänsä, ja auttavat luonnollisella tavalla tätä prosessia, niin todellakin olen valmis ne nielemään :)
Aamiaisen ja seuraavan aterian väliin jäi jopa 6h, eli ihan kohtuuttoman kauan. Mutta töissä oli sellainen tilanne, etten vain päässyt syömään. Mieli olisi kyllä tehnyt ja kovasti. Onneksi vesi auttaa pahimpaan hätään. Tänään muuten huomasin että mulla on tosi kylmä.

Lauantai
Ai juhlat tänään?! Entäs dieetti! Tarjolla ruokaakin!? Alkoholia!? Apua!!
Aamupäivällä tein kotitreenin ja aerobisen.
Normaalista bileillasta voisi selviytyä ihan tosi helposti..
Mutta nämä juhlat sijaitsivat parin tunnin ajomatkan päässä ja alkaa jo iltapäivästä.
"Virallisesti" tilaisuus kestää n.4 h, jonka jälkeen vielä kotiinpaluu. Kyllä etukäteen mietitytti, et mitä siitä tulee ja repsahtaako nyt koko dieetti.
Juhlissa join pepsi maxia, söin salaattia ja ihan pikkusen nokareen majoneesista pastasalaattia.
Väliin jätin patongin, salaattikastikkeen, kermaisen pääruuan ja tietenkin täytekakun!

Kotimatkalle autossa odotti purkillinen salaattia ja iso pullollinen vettä :)
Jes, mä oon ylpeä itsestäni!


Sunnuntai
Aerobinen auringonpaisteessa! Tänään ei ollut nälkä yhtään. Silti söin oikean kokoiset annokset.
Vatsa on toiminut hyvin. Paremmin kuin pariin viime viikkoon. Silloin ei vatsa toiminut melkeinpä yhtään ja jouduin turvautumaan myös apteekin tuotteisiin (joista ei ollut apua). Nyt tulee syötyä oikeat määrät kuitua ja rasvoja, ne varmasti on tehneet tehtävänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)