keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Miten dieetti menee?

Fitfarmin Superdieettiä kolme päivää takana. Tässä tähän astisia fiiliksiä.

Maanantai
Aamupala on ihan törrrkeen iso, kun treenipäivänä lisätään siihen vielä puuroa. Syöminen vähän "tökki", mutta se piti kyllä nälkää loitolla yllättävän pitkään. Vettä join runsaasti.
Illalla yllätti olo, että voisi jotain syödä... otinkin kupillisen kahvia ja se auttoi.
Onneksi on nyt niin hektistä työrintamalla, että illalla tulee uni pian, eikä tarvi kamppailla mielitekojen kanssa.

Tiistai
Eilisestä paino oli pudonnut jo 0,9 kg. Aamupuurosta jouduin 30 g vähentämään raejuustoa, se on vaan niiiiin iso annos. Olen kyllä kova syömään isojakin annoksia, mutta jossain minunkin rajat menee ;D
Tuo ei nyt toivottavasti kovasti tähän dieettiin vaikuta.

Keskiviikko
Tänään oli ihan törkeen kova nälkä iltapäivällä. Päätin kuitenkin tehdä vielä kahvakuulatreenin kotiin tullessa. Nälkäkin hävisi siinä tiimellyksessä. Taisi vain olla kova jano, jäi muuten tänään veden juonti vähemmälle.
Kampaajalla otin cappuccinon, ja vasta myöhemmin tajusin etteipä se automaatti- juoma taida ihan sokeritonta olla! Voi hemmetti että otti päähän, etten tajunnut ajoissa! Myöhemmin samana päivänä otin ihan tumma paahto- peruskahvia, vaikka latte olisi ollut tarjolla. Mutta kieltäydyin (olalle taputuksia!:)

Ihanaa kun on ruokavalio, jota noudattaa. Varsinkin, kun tietää että siinä on juuri oikeat määrät oikeita aineksia. Kaupassa käyntiin on tosi simppeliä! Hyvä fiilis tähän asti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)