lauantai 23. toukokuuta 2015

Puolivälissä!

Kyllä vain, Superdieetin puolessavälissä jo ollaan!
Tuntuu, että on mennyt tosi nopeasti ja ehkä jo vähän "kauhistuttaa" että kohtahan tää jo loppuu.
Ja toisinsanoen haluisin vielä paremmat tulokset saada aikaseksi tältä kuuden viikon rupeamalta.

No okei, kolmen viikon aikana noin kolme kiloa pudotettu. Onhan se juuri sitä vauhtia, kuin normaalisti ja terveellisesti tulisikin painoa pudottaa. Ja näin ne kilot myös toivottavasti pysyy poissa!

Ekan viikon alussa otin biksukuvat, ja nyt otin myös puoliväli-kuvat.. Eikä niissä kyllä näy mitään tulosta. Silti musta tuntuu, että tiivistymistä on kropassa tapahtunut.
Hitsi, kun mittoja en tajunnut alussa ottaa.

Nyt sunnuntaina on tankkauspäivä! Wuhuu! Mä oon niin pitkään odottanut mm. patonkia!
Leipää ja varsinkaan vaaleaa leipää en normaalisti syö muutenkaan, mutta nyt kun se ohjeissa lukee, niin aion siitä nauttia täysillä :)
Tankkauspäivää voi kuulema pitää omatunnon mukaisena, eli voipa käydä vaikka siellä mäkkärissä jos siltä tuntuu. Mutta mä olen tässä kyllä täysillä mukana, ja teen tankkauspäivänkin suositusten mukaan.

Tällä viikolla en päässyt treenauksissa aivan tavoitetasolle muiden kiireiden takia, mutta annoin sen itselleni anteeksi enkä lauantaina vetänyt itseäni ihan piippuun. Hyötyliikuntaa, kuten pyöräilyt töihin on kuitenkin tullut tehtyä myös tällä viikolla. Niitä matkoja en ole laskenut aerobisiksi ollenkaan, koska matka jää vähän liian lyhyeksi.

Syömisten suhteen on mennyt todella hyvin! Ylimääräisenä olen tainnut syödä kaksi tuoretta mansikkaa ja puolikkaan suolakurkun. Eli ei paha! Olen oikeasti ylpeä itsestäni :)
Mitään makeaa ei ole edes tehnyt mieli. Enemmän himot on painottunut suolaiseen ja rasvaiseen..
Pähkinöiden sekaan olen laittanut suolaa. Aluksi se tökki ja pahasti, koska en ole tottunut käyttämään oikein lisättyä suolaa missään. Mutta nyt maistuu :)
Ja voishan sitä pitsaakin syödä :) mut ehkä sit jossain vaiheessa kesällä!

Superdieetin nettifoorumilla on kyllä ihan loistava meininki. Siellä ne oikeesti haluaa auttaa ja ohjata ihmisiä oikeille poluille. Kysymyksiin saa vastauksen todella nopeasti, myös viikonloppuisin.
Ja siellä vastaajat pysyvät silti asiallisina, vaikka kuinka typeriä kysymyksiä sinne lataisikin.

Puolet vielä edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)