maanantai 27. lokakuuta 2014

Ärripurri lähti jumppaamaan!

Kuulun salillamme ryhmäliikuntatuntien "vakikalustukseen", eli me noin 15 naista käydään samoilla tunneilla ja meille onkin vakiintuneet ns. omat paikatkin. Meidän lisäksi tunneilla käy satunnaisia jumppareita.

Sunnuntain jumpassa viereeni tuli eräs nainen, jota en ollut tunneilla aiemmin nähnyt.
Ohjaaja parhaillaan asensi mikkiään, laittoi volyymin aika kovalle ja rupesi kertomaan tulevan tunnin sisällöstä.
Viereeni tullut nainen rupesi puhumaan samaan aikaan jotain (mitä en kuitenkaan kuullut) ja hän katsoi mun suuntaan, muttei kuitenkaan suoraan minuun. Ohjaajan puheen takia en kuullut lainkaan jumpparin sanoja, joten katsoin häntä ja sanoin "anteeksi?".  Nainen tuhahti liioitellusti, pyöritti päätään, osoitti mun jalkoja ja mumisi taas itsekseen jotain.
Luonnollisesti ihmettelin, että mitä hän yrittää sanoa. Osoittihan hän jalkojani..
Pakko oli tarkistaa että mun kengännauhat oli kiinni. Kurkkasin vielä peilistä, etten vaan ollut unohtanut jotain oleellista, kuten housuja. Heh :)
Ehkä hän yritti saada mua tiivistämään toiseen suuntaan, muttei sekään olisi ollut mahdollista, koska toisellakin puolella oli jumppari ja aika tiiviisti oltiin asetuttu jo alunperin..

Noh.. Jumppatunnin edetessä huomasin, että nainen oli koko ajan  naama "norsun nutturalla" ja vähän väliä hän pyöritteli päätään. Liikkeiden vaihtuessa hän jäi paikoilleen seisomaan, nosti käsiään hänmentyneen näköisenä ja katsoi ohjaajaa "ootko tosissas?!" - ilmeellä.

Okei, tässä vaiheessa mua sisäisesti jo hieman huvitti enemmän kuin ihmetytti..
Ohjaajakin selkeästi huomasi asian ja yritti varmasti parhaansa näyttää kuinka liike tehdään, antoi myös helpomman vaihtoehdon ja yritti positiivisesti tsempata ja innostaa meitä kaikkia.
Pisteet hänelle.

Kotimatkalla mietin, että miksi ihmeessä ihminen tulee ryhmäliikuntatunnille, jos ei siedä muita jumppaajia ja käyttäytyy huonosti ja halveksuen. Tietenkään koskaan ei voi tietää ihmisen historiaa ja taustoja, ja kaikillahan meillä on huonojakin päiviä. Mutta silti en ymmärrä huonoa käytöstä.

Aina puhutaan salikäyttäytymisestä. Miksei liikuntatuntikäyttäytymisestä?

Viime viikkoni meni näin:
Ma pyöräily 13 km
      hydrobic
Ti -
Ke combat
To jumppa
Pe jumppa
La -
Su lenkki 4 km
     jumppa

P.s. Viime viikolla painoa tippui 2,5 kg!?!?
Eli oikea suunta syömisiin on ehkäpä löytynyt :)
Koska olen kyllä syönyt kunnolla, enkä ole nälkää nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)