maanantai 15. syyskuuta 2014

Kökkö!

Ihan pas** olo. Niin paisunut ja turvonnut!
Eikä tämä mitään perus "turvotusta" ole. Olen vaan lihonnut.

Nämä muutamat kilot kyllä tuntuu niin pahalta. Vaaka näyttää 85!
Kesäkuussa paino oli 77!

Jessus että ketuttaa etten saa itseäni niskasta kiinni.
Päivisin tsemppaan itseäni helpostikin. Käyn jumpassa, pyöräilen, teen vihersmoothieita..
Mutta iltaisin; mmmm!! Ruisleipää menee vaikka 4 viipaletta tuosta noin vaan. Ja päälle tietenkin kunnolla juustoa jne.. Ja ruokaa olen ottanut aimoannokset lisää, vaikkei oikeesti ole ollut enää nälkä.

Tiedostan ja muistan sen ihanan tunteen mikä oli, kun oli saanut painoa pudotettua..
Mutta miksi en nyt vaan saa taas sitä vauhtia ja tulta perseen alle?

Viime viikko meni näin:
Ma pyöräily 13.9 km
Ti pyöräily 13.6 km
Ke pyöräily 13.9 km
To pyöräily 14.4 km
     jumppa
Pe pyöräily 13.6 km
La combat
Su jumppa

3 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä aina ollu niin upeissa kantimissa tuo liikuntapuoli, että mä tsemppaan täällä tosi lujaa että saat syömisetkin taas kuriin! Kokemusta on, se ei helposti käy mutta palkinto on paras, juurikin se tunne kun saa itsensä kuriin. Itse olen kamppaillut himojen kanssa myös, mutta nyt on pari päivää menny jo paremmin, toivottavasti sielläkin alkaa aurinko paistamaan risukasaan! Tsemppiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Täytyy nyt vaan oikeesti yrittää kovemmin ja poistua tältä "mukavuusalueelta", jonka seuraukset eivät tosiaankaan ole niin mukavia.. Tänäänkin kun kävin kahvilassa, niin menin automaattisesti katsomaan herkkuvalikoimaa. Hetken mielessä jo oli ajatus: "harvoinkos mä täällä käyn, nyt voin ottaa jonku pienen herkun". Onneksi sain samantien päähäni, että mullehan tulee parempi ja ylpeä olo itsestä, kun jätän herkut väliin. Cappuccinon otin kuitenkin ja se riitti :) Ja jotenkin kummasti kun kirjotin tästä asiasta täällä blogissa, niin tuli heti sellanen olo, et mun on oikeesti tehtävä tälle asialle jotain. Näköjään kun niitä tuntojaan sanoo ääneen/ kirjottaa niin siitä tuleekin "todellista" ja sen myös paremmin itse ymmärtää. Ainakin tänään on siis hyvä-tsemppi-päivä ;)

      Poista
    2. Juu näin se on, itsellä ihan sama juttu! :D Juuri kirjoittelin kuinka ahdistaa painonnousu (vaikka tajuankin sen kuuluvan raskauteen olennaisesti) ja päivittäinen sokeripöhnä inhottaa. Nyt mennään taas neljättä päivää hieman paremmin! Pienestä se lähtee, mutta aina siitä tulee hyvä olo kun ylittää itsensä ja jättää herkut tiskiin. Tsemppiä kovasti tuleviinkin päiviin :)

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)