keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kevyttä ruokaa

Salaatteja ja keittoja, ne kuuluvat nyt taas mun suosikkeihin.

Jossain vaiheessa tuntui, että ne tulee jo korvista ulos.. kun töissäkin oon niitä syönyt eväänä niin pitkään. Mutta nyt pienen tauon jälkeen niitä tekee taas oikein mieli!

Salaatin seassa herneenversoja, katkarapuja ja hieman pippuria.


Sanden kanssa tuli tuossa pähkäiltyä herkuttomuudesta. Kommentoinkin hänelle, että mulla ainakin on toiminut "totaalikieltäytyminen" kaikesta sellaisesta mitä ei saisi syödä.

Ainakin se olisi hyvä startti taas tälle alkaneelle painonpudotukselle.
Toisaalta, mietin juuri mieheni kanssa, että kerran viikossa voitaisiin käydä vaikka ulkona syömässä tai vaihtoehtoisesti ostaa vaikkapa jätskiä tai suklaata..

Siis se ei olisi kuitenkaan mikään "karkkipäivä" jota odotetaan kuin kuuta nousevaa, vaan jos on jo tällä viikolla kerran ulkona käyty syömässä, niin that´s it. Vasta ensi viikolla sitten uudestaan.

Tuntuu, että meillä on nyt lipsahtanut käsistä tuo muualla syöminen. Varsinkin jos tehdään kauppareissu ostoskeskukseen, niin ajatellaan helposti että käydään nyt samalla Hesessä syömässä, ettei tarvi illalla vielä ruveta tekee ruokaa.. Raivostuttaa! Mutta muutos, here we come!


P.s nyt on ihanasti paikat kipeenä parin jumppatunnin jälkeen. En ees muistanut et miten ihanaa tää onkaan. Vaikka vähän tekee tuskaa istahtaa esim. vessanpöntölle  ;) mutta on se sen arvosta!

2 kommenttia:

  1. Meillä kans tossa joulukuussa repes toi pikaruokajuttu, kun oli muka niin kiire ettei kerinny kotona tekee. Mut tänä vuonna ei olla haettu kertaakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se taitaa olla aika yleistä.. Mutta ennakoimalla, ei tule houkutuksia :)

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)