sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Liikunnan iloa!


Jessus sentään, että torstaina oli ihan mieletön jumppatunti!
Kyseisen ohjaajan tunnit on aina todella tehokkaita. Vauhtia ja hyvää meininkiä riitti. Itselläkin oli hymy huulilla suurimman osan tunnista :)
Vieressä jumppaava nainen lauloi biisien mukana, taisi häneenkin tarttua hyvä fiilis. Hikeä sai pyyhkiä jo alkulämmittelyn aikana..

Toinen ohjaaja kuka myös pitää noita tunteja, tekee tunnin aina todella rutiininomaiseksi ja ehkäpä jopa tylsäksi. Tunnin alkuun kuuluu noin 20 minuuttia askellusta, jonka jälkeen keskitytään lihaskuntoon. Tuon 20 minsan aikana tehdään aina liikesarjat pariin-neljään kertaan oikealla aloittaen ja sitten tehdään samat liikkeet vielä vasemmalla aloittaen. Siinä oikeesti kyllästyy jo niihin risti- ja v-askeleihin, varsinkin kun sitä samaa ohjelmaa toistetaan kuitenkin neljän viikon ajan..ennen kuin ohjelma vihdoin vaihtuu.

Toki siellä pitää olla saatavilla kaikille jotain. Helpompia ja kevyempiäkin tunteja, mutta mä kaipaan enemmän tollasta kunnon tekemisen meininkiä.

Viime vuonna salilla järjestettiin muutaman kuukauden ajan tehokkaampaa jumppatuntia, jossa oli kiertoharjoituksena vähän crossfitistä vaikutteita saaneita liikkeitä. Aluksi meitä oli siellä noin 10 ihmistä ja sitten kävijämäärät laski.. Eräällä tunnilla meitä oli siellä vain KAKSI!
Onneksi siellä oli edes joku muu mun lisäksi, olisi ehkäpä ollut pikkasen kuumottavaa olla yksin siellä ohjaajan kanssa.. Sepä olikin sitten viimeinen kerta, kun se tunti järjestettiin.. harmi.

Eli siis ensi torstain tuntia odotellessa!

Viikko meni näin:
Ma  lenkki 3km
TI body&core
Ke lenkki 7.5 km
To jumppa
Pe lenkki 9.5 km
La -
Su lenkki 7.35 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)