keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Road Shown fiiliksiä

Kävin tosiaan maanantaina Jutta Gustafsbergin ja Vertti Harjuniemen 7 kuolemansyntiä Road Show- luennolla, ja lupailinkin kertoa mietteistäni täällä..

Siellä käsiteltiin niitä "kuolemansyntejä", jotka tuppaavat hidastavan tavoitteeseen pääsyä. Käytiin läpi stressiä, vihaa, kateutta, ylpeyttä, ylensyöntiä ja mielenhallintaa muutenkin.

Kuten blogissani Aukka kommentoikin aiemmin, että hän olisi toivonut konkreettisia vinkkejä enenmmän.. niin ihan samoilla linjoilla olin minäkin.

Toki ymmärrän, ettei sellaisia käytännön asioita voi siellä ruveta käymään läpi, koska ne ovat henkilökohtaisia asioita ja toiselle sopii joku toinen liikuntamäärä/ruokavalio/ruokailurytmi tms. paremmin kuin toinen.. Mutta ehkä jotain jäi vain vähän puuttumaan. Kaksituntinen luento meni ihan todella nopeasti, kun oli itseään kiinnostava aihe. Positiivisella fiiliksellä sieltä lähdin.

Hyvinvointiin, terveyteen, painonhallintaan saisi olla saatavilla enemmänkin luentoja tms.. Mä olisin ainakin kiinnostunut. Ehkä mä en vaan ole osannut etsiä oikeilta foorumeilta.

Ootteko te käyneet vastaavissa tilaisuuksissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)