maanantai 9. joulukuuta 2013

Iltaa!

Kohta alkaa olla sairaudet voitettu ja olo on kyllä mitä turvonnein aikoihin.. tänään söin gfg- dietin mukaisesti ja jospa sitä noudattamalla saisin taas vähän energisimmän olon!

Viime viikolla tuli pikkujouluiltua, syötiin itämaista ja nautin kaksi drinksua koko illan aikana. Uskalsin jopa laittaa polvipituisen tunikan ja sukkikset! Siis tää on multa aikamoinen suoritus.. koska mulla on jonkinlainen kompleksi pohkeitteni suhteen..

Jotenkin tosi vapautunut olo, rupesin jo heti suunnittelemaan kuinka voisin enemmänkin käyttää sukkiksia mekkojen ja tunikoiden kanssa. Mulla on aina siis kaikkiin tunikoihinkin yhdistettynä tiukat farkut..

Oon tänään viettänyt vapaapäivää ja selaillut ihania syksyn matkakuvia ja voin pari pläjäystä jakaa teillekin :) Näillä muistoilla elän taas pitkän aikaa. Kuinka paljon voimaa saakaan ihanista muistoista!

Näitä maisemia ihailin kolmisen viikkoa..

Lilluin vedessä suuren osan ajasta..

Söin tuoreita hedelmiä aamiaiseksi..

Ja nautin elämästä!

2 kommenttia:

  1. Tuommonen pukeutuminen on kyllä vapauttavaa, rohkeesti vaan! :) Siinä se itsevarmuuskin kasvaa kohinalla kun pukeutuu niin kuin tahtoo :) Ja oi mitä matkakuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Toki olisin voinut puheutua niin jo aikasemminkin, mutta ne omat "rajat" vaan saattavat joskus olla niin sanotusti aika tiukalla.. Mutta, todellakin vapauttavaa :)

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)