lauantai 21. syyskuuta 2013

Viimeisiä viedään..

Täällä jo suloinen Sande huhuili, että vieläkö täällä lomaillaan :) Tosiaan viimeisiä päiviä viedään ja pari päivää sitten palasin reissusta. Oli ihanan rentouttava, aktiivinen ja lämmin loma :)

Oli myös ihanaa olla ilman kännyköitä ja nettiä. Täytyy kyllä myöntää, että kävin kyllä lukemassa parit tulleet kommentit, mutta päätin että vastailen niihinkin vasta nyt myöhemmin. Loman viimeiset päivät on tullut vietettyä kotiseudulla, pois kaupungin hulinasta. On ollut puutalkoita, haravointia ja vesisateessa kävelyä, ihanaa :)

Varmaan jotain saattaa kiinnostaa, että mites syömisen ja painonhallinnan kanssa kävi lomalla..?
Nooh, nelisen kiloa tuli painoa lisää. Oon asian kanssa täysin sujut, odotin suurempaa nousua..

Matkalla tuli tosiaan syötyä erittäin hyvin ja melkeinpä joka päivä join jotain limpparia tai jääteetä tai muuta sokeripitoista. Eikä myöskään aamiaiset ollut ihan sellaisia, joista edes uskaltaisin täällä kertoa, heh! Tuoreet hedelmät onneksi vähän lohdutti omatuntoa.. Ja sain uuden lempparinkin dragon fruitin, joka on Googlen mukaan suomeksi "pitahaya". Onko teillä kokemuksia?

Nyt kotisuomeen palattuani en ole vieläkään "omassa" ruokavaliossani. Huomenna menen takaisin kotiin ja maanantaina alkaa työt, joten sitten paluu puuron, kanan, salaatin ja raejuuston pariin ;)

Vielä en ole kerennyt teidän blogipäivityksiä lukemaan, mutta kunhan tähän normaaliin arkirytmiin taas pääsen, niin ahmin kaikki teidän tekstit :)

Onpa ihanaa olla täällä taas, palaamisiin!

2 kommenttia:

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)