tiistai 24. syyskuuta 2013

Ristiriitaisia fiiliksiä..

Tänään menen sitten ekaa kertaa jumppailemaan piiitkän tauon jälkeen. Body&core tunti on tiedossa ja sama pirteä höpöttävä ohjaaja saa varmasti minutkin hikoilemaan :)

Työrintamalla tapahtuu asioita, jotka aiheuttaa epätoivoa, ärsytystä, vihaa ja kaikenlaisia muitakin tunnetiloja ja ajatuksia.. Epätietoisuus tulevaisuudesta aiheuttaa mulle eniten niitä harmaita hiuksia ja sydämen tykytystä. Nämä samat asiat taitaa olla tällähetkellä tapetilla aika monessa työpaikassa.

Yritän aina kääntää asioista ne positiiviset puolet päällimmäiseksi. Meillä on kuitenkin kaikki hyvin ja ollaan terveitä.

Tänäaamuna musta oli ihan parasta pakata treenikassi mukaan. Samoilla treenivaatteilla mennään, kun en eilen löytänyt kolmesta kaupasta mitään kivaa uutta paitaa...?! Täytyy varmaan tilata netin kautta jostain.

Vinkkejä hyvistä treenivaate- kaupoista saa antaa!

4 kommenttia:

  1. Ainakin itte kokeilin just Stadiumin nettikauppaa, vaikka täällä ois parikin Stadiumia. :D Ainakin tuote tuli nopeeta liikkeeseen (otin toimitustavaks toimituksen liikeeseen) ja siinä ois ollu sovitusmahdollisuus ennen maksamista. Eipä oo valittamista siis siitä ainakaan. Tuotekin oli just oikee ja oikein hyvä. :) Joku suositteli minulle Zalandoa, mutta siinä on toimitustapa niin peräreiästä ku olla ja voi ellei sitten asu lähellä matkahuoltoa, siwaa tai valintataloa. :D Mie kun asun perämetässä ja olen bussien varassa, niin siitä koitui vain kauheasti vaivaa. Muuten ei mitään valittamista siitäkään. Zalandolla ainakin on iso valikoima urheilukamaa. :) Stadium taas on aika kohtuuhintainen mesta, mitä nyt nopeeta vilkaisin. Muuten en tiedä noista urheiluliikkeistä, kun en oikein oo harrastanu niissä pyörimistä... :D Ja onhan noita urheiluvaateosastoja ihan tavarataloissakin ja supermarketeissakin. Ite esim. ostin juuri adidaksen topin cittarin alelaarista kympillä. :) Se on tietty hanurista, jos on kolunnut jo kaiken läpi eikä mistään tunnu löytyvän mieleistä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä Mariann! Täytyykin ottaa netissä oikeen surffailumaratooni joku ilta :)

      Poista
  2. Stadiumin valikoimasta itsekin olen tykännyt, tosin nettikauppaa en ole koskaan käyttänyt. Sittenhän on sellainen kuin http://www.sportamore.fi/ omakohtaisia kokemuksia tilaamisesta ei ole, mutta valikoimaa ainakin riittää :)

    terkuin Hanna
    hansuhoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sportamore olikin ihan uusi juttu mulle, kiitos kovasti! Kävin vain nopeasti vilkaisemassa ja vaikutti tosi hyvältä :)

      Poista

Kysy, kommentoi, mitä vaan :)