Neiti Michelin on noita kanssa blogissaan mainostanut, mä vaan en ole sanaut niitä aikaiseksi koittaa... Aika paljon niissä taitaa sokeria olla mutta parempia kuin moni moni muu! Laitetaan siis testaukseen! :)
Hienoa, että muutkin on keksineet testata noita. Varmasti niissä sokeritasot on korkeella, mutta mä en oo ollu niin tiukkakurinen..hedelmiä syön sen verran ku sielu sietää, heh :)
Mäkin oon ennen vaan leikannut banaanista "kolikkoja" ja pakastanut. Niitä voi laittaa sit esim. puuron sekaan.. Mutta raja tuli jo vastaan, eikä enää niitä..kiitos :)
Täytyypä kokeilla! :)
VastaaPoistaSuosittelen!
PoistaNeiti Michelin on noita kanssa blogissaan mainostanut, mä vaan en ole sanaut niitä aikaiseksi koittaa...
VastaaPoistaAika paljon niissä taitaa sokeria olla mutta parempia kuin moni moni muu! Laitetaan siis testaukseen! :)
Hienoa, että muutkin on keksineet testata noita. Varmasti niissä sokeritasot on korkeella, mutta mä en oo ollu niin tiukkakurinen..hedelmiä syön sen verran ku sielu sietää, heh :)
PoistaOho enpäs ole ikinä ajatellu niitä pakastaa mut laitetaan testaukseen!
VastaaPoistaMäkin oon ennen vaan leikannut banaanista "kolikkoja" ja pakastanut. Niitä voi laittaa sit esim. puuron sekaan.. Mutta raja tuli jo vastaan, eikä enää niitä..kiitos :)
Poista